ส่วนประกอบ
ปีกกลาง 500 กรัม
เครื่องปรุง
ผงพะโล้ 50 กรัม
Ingredients
500 g chicken wings
Seasonings
50 g Polow powder
1. เคล้าปีกไก่กับผงพะโล้ให้ทั่ว
ทิ้งไว้อย่างน้อยครึ่งชั่วโมง
Thoroughly combine chicken wings and Palow powder and set
aside for at least 30 minutes.
2. ตั้งกระทะให้ร้อน ใส่น้ำมันลงไปนิดหน่อย
แล้วนำปีกไก่ลงทอดแค่พอเหลืองทั้งสองด้าน
Preheat and lightly grease the wok with vegetable oil, add
chicken wings to fry until golden in both sides.
3. เติมน้ำลงไปพอท่วมปีกไก่
เคี่ยวไฟอ่อนๆ จนกว่าปีกไก่จะสุก เปื่อย
Fill the wok with water just to cover chicken wings and
simmer with low heat until chicken wings are tender.
4. ตักเสิร์ฟ
Ready to serve.
ไม่มีความคิดเห็น:
แสดงความคิดเห็น