วันอาทิตย์ที่ 8 กันยายน พ.ศ. 2556

ปีกไก่อบผงพะโล้ (Roasted chicken wings with Palow powder)



ส่วนประกอบ

ปีกกลาง                 500 กรัม


เครื่องปรุง

ผงพะโล้             50 กรัม



Ingredients


500 g chicken wings



Seasonings



50 g Polow powder




1. เคล้าปีกไก่กับผงพะโล้ให้ทั่ว ทิ้งไว้อย่างน้อยครึ่งชั่วโมง
Thoroughly combine chicken wings and Palow powder and set aside for at least 30 minutes.



2. ตั้งกระทะให้ร้อน ใส่น้ำมันลงไปนิดหน่อย แล้วนำปีกไก่ลงทอดแค่พอเหลืองทั้งสองด้าน
Preheat and lightly grease the wok with vegetable oil, add chicken wings to fry until golden in both sides.

3. เติมน้ำลงไปพอท่วมปีกไก่ เคี่ยวไฟอ่อนๆ จนกว่าปีกไก่จะสุก เปื่อย
Fill the wok with water just to cover chicken wings and simmer with low heat until chicken wings are tender.





4. ตักเสิร์ฟ
Ready to serve.








ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น